top of page

di 04 feb

|

studio Breekbaar

Workshop (volledige dag) kommen / schalen maken keramiek (1)

In deze DAG workshop kom je een hele dag ontspannen. Ervaring geen vereiste. Al gelang naar je hulpvraag begeleid coach ik je bij het maken van je eigen set schalen.

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
 Workshop (volledige dag) kommen / schalen maken keramiek (1)
 Workshop (volledige dag) kommen / schalen maken keramiek (1)

Tijd en locatie

04 feb 2020, 10:00 – 14:00

studio Breekbaar, lindanusstraat 10 (studio) weert

Over het evenement

 We beginnen met koffie/ thee uiteraard vergezeld van wat lekkers.  

Vervolgens gaan we samen even alle stappen doornemen en zal ik jullie aan de hand van wat voorbeelden laten zien wat mogelijk is.

Ik leg de materiaalkeuze en mogelijkheden uit. En ook laat ik de mogelijkheden zien van het walsen, opbouwen met platen of rollen en in mallen.  Je maakt in deze workshop een serie schalen oplopend in maat of variaties in vorm. Je maakt zo'n 5 a 6 items varierend in maat. wil je een extra schaal maken dan kan dit tegen meerprijs. Koffie/thee en fris volop aanwezig. 

Rond 13.00 uur  gaan we lunchen en daarna gaan we aan de laatste ronde beginnen waarbij we nog de puntjes op de i zetten en alles mooi afwerken. om 15.30 uur is de workshop afgelopen en zal ik er voor zorgdragen dat alle spullen na een week drogen gebakken worden en daarna door mij van een glazuurlaag worden voorzien. Vervolgens gaat het met dat glazuur nogmaals voor 48 uur de oven in  om dan voor jullie klaar te staan om opgehaald te worden. Dit proces duurt ongeveer een drietal weken

Tickets

  • Dag workshop

    € 120,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page